Mettende smoothie

Har du sett hvilket sammentreff!? Mens jeg er ute på en skikkelig langøkt sender Bente over en fristende oppskrift på den perfekte restitusjonssmoothien! Se bare hva hun skriver…

Her er en mettende og god smoothie. Kan brukes som frokost og lunsj, eller for sånne som Lars etter en laaaang sykkeltur. Oppskriften er på ca 2 liter. Den holder seg fint i kjøleskapet en dag eller to, men kan også fryses ned slik at du alltid har noe tilgjengelig.

Rosa Smoothie: 200 gram bringebær – 200 gram jordbær – 4-5 dl naturell yoghurt og/eller kesam – 1 liten avocado – 1 godt moden banan – 1 liten ananas – 2 never med havregryn. Kjør i blenderen og spe ut med litt melk (styrkmelk fra Tine om du har) til du får ønsket konsistens. Jeg liker den litt tykk, men det er smak og behag. Du kan også tynne den ut med eplejuice, men melk vil gjøre den mer mettende grunnet proteininnholdet. Tøm den over i små beholdere om du ønsker å fryse ned, gjerne på ispinner for de små.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *