Duct tape redder forholdet!

Da jeg skrev innlegget om parterapi og samlivskurs – hvordan duct tape kunne redde forholdet, var jeg ikke klar over innovasjonsnivået på ideene mine. Nå har en stor produsent tatt kontakt i deres søken på å ta patent på en lignende avsuger til barbermaskinen. Ganske festlig, spør du meg!

Dette tar altså utgangspunkt i CV’en min, hvor det fremgår at jeg har ledet en del samlivskurs. Jeg er ingen kjærlighetsekspert, men forstår en ting og to om kommunikasjon. Etter nærmere 10 år med prøving og feiling i eget forhold, har jeg opparbeidet meg noen triks som gjør samlivet til en lek. Duct tape fikser alt, alltid.  Også skakk-kjørte forhold.

Damer hater skjeggstubber på vasken. 20 centimeter med tape fikser biffen! (Og kanskje kan ideen gjøre meg til mangemillionær?)
Jeg vet du vil stå å tisse, men urinflekker er usexy. Med 100 centimeter tape overvinner du ståtrangen!
Snorker du og/eller puster med munnen? 10 centimeter tape gjør deg til en nesepuster!
Påtrengende morgenbrød blir ikke alltid ønsket velkommen. 70 centimeter holder lystene i sjakk!
Trenger du flere tips om hvordan redde forholdet? Ta kontakt per 93469383.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *