Sokker!

//ANNONSE//

Jeg hater sokker!

Spesielt de sokkene som ikke skal se ut som sokker men ikke er det og ankelsokkene som glir ned 14 000 ganger i løpet av en kort rusletur i byen. De stinker, og vaskemaskinen – den eneste maskinen som kan gjøre dem godluktene igjen er som en hemmelig portal som sender sokker til andre solsystemer. I det minste blir de søkk borte i vaskemaskinen! Og de som ikke blir borte, de krymper.

Vi har en skuff med sokker som ikke finner sin makker, den er fullere enn både min og Caroline sin sokkeskuff til sammen!

Det aller verste er å pare dem, brette dem og få de på plass i skapet. Det tar så laaaang tid. Også er det så kjeeeedelig. For vi skal liksom ha så mange forskjellige sokker! Til finstasen, vintersesongen, løpe- og sykkelturene. Og selvsagt egne sokker til sommerskoene, casual fredag og de helt dagligdagse. Til slutt, etter timesvis med paring og bretting er det dags for å finne frem et nybretta sokkepar og ta seg en løpetur – takken blir gnagsår på lilletåa eller helen. Sømmen er som alltid malplassert, friksjonen blir for stor eller den sklir ned og krøller seg. Skulle du mot formodning være triatlet, vet du også at de fleste sokker er umulige å ta på etter en runde i vannet.

Dette tøystykket kan per definisjon umulig være en sokk?
Fra H&M: Drita gode første dagen, har sklidd ned siden!
Ingen favorittaktivitet…

Nå går jeg nye veien for å bli kvitt kjedelig tidsbruk og stor frustrasjon. Har funnet en sokk fra Mizuno begge voksne i huset trives med, til både trening og hverdags. Derfor har vi ordnet oss 60 par billige Training Mid-sokker! Passer ypperlig at vi begge har omtrent samme størrelse, for nå har vi kun Mizunosokker – alle andre gikk i søpla.

Hvit eller sort, det er eneste valgalternativ! Enkelt å vaske, enkelt å pare og enkelt å bruke! At de er gode er det heller ingen tvil om. Så trenger vi bare ha én hvit skuff og én sort skuff. Spart tid, og ikke en eneste singelsokk å oppdrive!

200 kroner for en 3-pakk, bestill her!

//ANNONSE//

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *