Snart sommerferie

Jeg skrev på Facebook tidligere i dag, at denne uka går inn i historiebøkene som 2017’s eneste uke 26!

Jeg skal gjøre mitt for at den blir så god so mulig, men særlig spesiell blir den ikke. Det lukter nok en hektisk, spennende og høyintensiv uke – i det minste om familie- og treningsplanen blir fulgt. Men det nærmer seg ferie. Jeg har bare 7 dager igjen på jobb før feriemodus inntas, og der blir jeg værende i 4 uker. Eller, feriemodus og feriemodus. Jeg skal trene mer enn jeg har gjort noen gang, opptil 25 timer i uka. Hvordan jeg skal få til det er jeg jammen ikke helt sikker på.

Heldigvis er vi et godt team, som sammen er enige om at det er mulig å få til uten at det skal gå på bekostning av en finfin familieferie. Det betyr alarmklokker i firetiden og kreative løsninger. Om det innebærer kappløp med Mikkel Rev og svømming rundt Kaptein Sabeltann’s Sorte Dame vet jeg ikke – men til Dyreparken skal vi! Og vi skal være en del på hyttene. Få besøk av venner fra Østlandet og komme i mål med planlagt arbeid i huset. Har en drøm om å et skikkelig trenings- og lekerom i garasjen. Med klatrevegg, lianer og det meste. Utendørs må vi vel også ha noe å slenge oss i. Og en grillpass.

Grille! Jeg gleder meg til å grille. Kyllingspyd og squash med litt olje og salt på. REKER – loff, smør og sitron. Bleieavvenning. Solkrem og sand i rompa. Sove ute under åpen himmel. Telt, fiske og bål. Flåttsjekk, skrubbsår og hull i hodet. Nakne barnerumper. Gå barbent på stranden, i gresset og på singelen. Sommerskjørt og bikinikledd kone. Pumpe opp badebasseng. Lappe badebasseng. Pumpe opp badebasseng igjen. Litt solbrendt – men rødt blir brunt. Barnetårer etter ublidt møte med brennmanet. IS! Masse is! Lapper på takke, bli stukket av veps og pastasalater. Vin i solnedgang. Ingen mas. Ingenting å rekke.

Jeg gleder meg til sommeren! Gjør du?

Eneste sommerbildet jeg klarte å oppdrive på 17 sekunder. Det må være omtrent 10 år siden… Det viktigste er vel nåtiden, da snakker vi isåfall 90 harde minutter på sykkel før 45 minutters løp!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *