Vil være sammen med deg. På ekte!

//ANNONSE/

Mitt mest personlige innlegg! Det er skummelt, men samtidig viktig. For jeg antar at det gjelder flere…

Det kan være ganske tøft. Den grå hverdagen jeg ofte skriver så humoristisk om er ikke alltid morsom. Det er ikke alltid jeg klarer å være positiv og full av energi på hjemmebane. Det siste halve året har vært fint, men også utfordrende. Svært hektisk og tidvis krevende. Det har vært personlige kriser, skader, nye roller og flere kids. Lite søvn og fullt opp på alle plan. Vi har gjort alt i vår makt for å komme best mulig ut av det og saktens klart det ganske godt –  men vi har glemt oss selv, i alle fall som par…

Jeg sier «Jeg elsker deg» hver kveld, at du er fin og at jeg setter pris på deg. Vi gjør så mye sammen, men det er ikke nok. For jeg vil ikke bare gjøre sammen – men være sammen. På ekte! Jeg kan knapt huske sist vi viet hverandre full oppmerksomhet, pratet sammen og jeg bare høre pusten på din. Armkroken, stryke deg i håret og kjenne kroppen din mot min. Felleskapet vårt er grunnmuren og limet, ikke bare i mitt liv, men til hele familien. Jeg elsker deg og hvordan limet fungerer, men opplever at kjærligheten vår trenger næring.

Heldigvis var du enig. Du hadde til og med tenkt at noe måtte gjøres. At du ikke lenger får tak i meg, tankene mine og hverdagen min. Vi gråt litt, for vi er jo så glade i hverandre, det er bare at vi har latt hverdagen og gjøremålene gnage opp grunnmuren.

På lørdag innså vi at hverdagen vår faktisk ér hektisk, og at den vil fortsette å være hektisk i lang tid fremover. Vi er i en fase i livet hvor det bare er slik, og også skal være slik – men det trenger likevel ikke ta knekken på oss. Det var derfor du fant frem FuelBox’en på lørdag mens vi malte og pusset opp. Så kunne vi være utforskende, ha gode samtaler og dele med hverandre, mens malerkostene ble svingt på kjøkkenet. Det ble noe helt annet enn de vanlige samtalene om barna,  hverdagslogistikken og diskusjoner rundt valg av nytt spisebord …


– Hva gjør sex fantastisk, og ikke bare godt?
– Hva skulle du ønske at du var flinkere å si nei til?
– Hvilke forventninger mener du jeg har, som er vanskelige å leve opp til?
– Hva tenker du at du tar for gitt?
– Hva har du oftest dårlig samvittighet for?
– Hva er den mest interessante samtalen du har hatt den siste tiden?
– Hvilke fordeler ser du med å bli eldre?
– Hvilket fellesprosjekt kunne du tenke deg at vi kunne ha for de neste årene?

Lørdag ble til søndag, vinglassene tomme og veggene ferdigmalt. I stedet for å stupe i seng som vi pleier, satt vi oss i stua, fylte opp et nytt glass med vin og fortsatte med spørsmål fra FuelBox’en. Det ble en følelsesmessig utløsning!
Kona mi er helt rå! Noen ganger forsvinner det bare litt for meg. Jeg elsker henne, og på lørdag ble det helt tydelig hvorfor!

Vi trenger å minne oss selv, og hverandre, på disse tingene i blant.
Har du lyst å overraske den du er glad i med gode samtaler på boks, får du 100 kroner i avslag ved bruk av rabattkupongen LarsZwww.FuelBox.no.

Nå står sommerferien for tur og vi er fast bestemt på å prioritere hverandre – det blir ikke romantisk som på film, men vi skal være sammen. På ekte! FuelBox’en blir med i bilen, på hytta og til Dyreparken.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *