På med finstasen!

Det nærmer seg!

Forberedelsene, treningene og tankene – mye handler om Norseman. Det blir for dumt å ikke forberede seg skikkelig. Gå gjennom alt utstyret, skrive huskelister, sjekke at jeg har nødvendig verktøy, mat og bekledning, lykt og refleksvest. Til Norseman skal jeg også bruke egen drakt. Den er endelig ferdig designet sammen med en god kompis hos Racing Depot. Valget ble trisuit fra Santini med glidelås i front. Det har jeg god erfaring med; både om jeg må på do og i forhold til komfort. Var lenge i tvil om jeg skulle gå for hel eller todelt, men nå er det ingen vei tilbake. Kan knapt vente til den kommer i posten 🙂

Den gjør meg neppe i bedre form, men kanskje får den litt å si når det er som tyngst. Da kan jeg se ned på låret eller ta meg til brystet og finne styrke i dem som betyr mest. At den matcher sykkelen gjør heller ikke noe. Og på ryggen bærer jeg stolt og ydmykt en del av sponsorene mine. Det er ikke bare gøy, men sørger også for en viss ytre motivasjon og et forventningspress jeg trives med.

Hva sier motepolitiet? Får jeg terningkast 6?

PS. Det er fargen på det første bildet av drakten som er riktig.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *