Streker ikke til!

Noen ganger strekker jeg ikke til! Det suger, men er helt greit…

For om 20 minutter får vi besøk for spillkveld og kos, men huset er bomba og jeg ustelt. Det ligger smuler under spisebordet og snackset er ikke satt frem. That’s life!

Til tross for småfeber og dårlig form, en 6 timers treningsøkt som gikk i vasken og tidvise panikktanker, har jeg hatt en fin dag. For mindre trening, betyr mer konekos! Det har vært gullfint vær og jeg har fått gjort flere ting på familiens gjøreliste. Den planlagte frisørturen jeg har forsøkt å få tid til de siste 4 ukene har også blitt gjennomført. Digg med en skikkelig sommerklipp!

Rett før kidsa skulle i seng fikk jeg tidenes overraskelse! Deler den i morgen… Nå skal jeg ta en ekstra dose astmamedisin, sprette en øl og ta en kjapp runde i huset før folka kommer. Så krysser jeg fingrene for at sjefen ikke har sovnet under legging på det andre barnerommet. Isåfall; hvor lenge bør hun egentlig få sove?

Fant en gedigen fidget spinner hos frisøren og bare måtte ta bilde!
Ferdigtrent kone gumler salat…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *