Ny bil!

/ANNONSE/

Prosessen med å gå fra TriatLars til Lars Zachariassen ble ferdigstilt fredag, da leverte jeg inn TriatLars-bilen og fikk en Lars Zachariassen bil i retur. Og hvilket bytte!!

XC60 har blitt til den råeste V90-en som er mulig å oppdrive! Vi snakker hester, stil og finesser av ypperste klasse. Komforten, innstillingene og lyden – jeg fatter egentlig ikke at det er en bil, for det oppleves mer som et romskip. Ikke minst er den stor og god, det trengs når vi skal til hytta eller andre utflukter. Om det skulle bli tøffe forhold under Norseman har supportbilen firehjulstrekk og motiverende dekor. Få kommer nemlig til å stille seg undrende til eieren av bilen.

Førsteinntrykket er helt ellevilt, men jammen blir det gøy å gi den litt større utfordringer enn 50-sona mellom huset og butikken. Sammen med flere av mine andre sponsorer skal jeg og Kverneland Bil Bryne gjøre mye spennende i tiden som kommer. Mer om det etter ferien! Skulle du hatt deg en Volvo før den tid, gi et pip – du vil ikke angre 🙂

God søndagskveld!

PS. For observante lesere så stemmer det, at håret og bilen matcher på en prikk! Ingen tilfeldigheter der, altså.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *