Tour of Norway for kids

På torsdag skal kidsa delta på sitt første sykkelritt! Av det uformelle, hyggelige slaget. Forhåpentligvis opplever de stor mestringsglede og et startnummer på sykkelen de kan skryte av i lang tid.

Tour of Norway for kids kommer nemlig hit jeg bor. Norges desidert største sykkelritt for barn, hvor alle som starter vinner og får premie! I tillegg til mye god stemning blant store og små stikker også heldige vinnere av med ulike «give aways». Eneste kriteriet for å delta er at du er mellom 0 og 13 år, bruker hjelm og har et rullende fremkomstmiddel.

Det blir en skikkelig sykkelfest! Jeg skal jobbe dugnad, men tar en pause for å følge mine egne når det er deres tur. TV kommer kanskje også, så her finnes det muligheter for 15 minutes of fame. Tour de France er gøy, men dette tar kaka. Stor takk til ildsjeler og alle engasjerte. Heldige er vi som kan sende barna avgårde til dekket bord.

Jeg nevnte at det var gratis, sant? Og at det er for absolutt alle?
Meld deg på her eller registrer deg ved oppmøte kl. 16.00.
Mer info på denne Facebookgruppa.

Samtlige i dette hjemmet gleder seg 🙂

Alle bilder lånt av Tour of Norway for kids med samtykke.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *