Innspurt, nå ferie!

Ojojoj! Hjertelig takk for all oppmerksomheten i går 🙂 Stor stas med så mange omtenksomme, snille og fine mennesker rundt forbi. Setter enorm pris på hver eneste gratulasjon! Dagen var fullkommen på alle vis, selv med en maltraktert kake etter barnestreker på mest klassiske vis.

Etter hektiske dager for å komme i mål før ferien kan jeg nå se frem mot 4 uker fri. Det kjennes rart! Herlig, men rart.

Feriens tre første timer ble brukt til dugnad og deltakelse på Tour of Norway for kids. Fantastisk arrangement! Godt oppmøte, fornøyde folk i alle aldre, pølser, is og barnelatter. Alle vinnere! Utrolig gøy for alle involverte.

Når jeg om en halvtimes tid tar meg en god svømmetur skal jeg gjøre mitt for å koble om fra hverdag til ferie. Legge jobben bort og finne roen. Kommer jeg ikke i mål med fokusbytte i løpet av kveldens svømmetur har jeg 6-7 timer på meg til å fortsette arbeidet på morgendagens økt 🙂

Håper du har funnet ferieroen!

Nyvasket og klar for morgendagens langtur!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *