Spontaniteten lenge leve!

Været var dårlig og jeg hadde punktert. Det var alt som skulle til – vi ville bort. Til varmen. Bestemte oss fredags kveld, reiste lørdags morgen kl. 06.00. Mot Sørlandet. Men så gikk det så greit i bilen og prisene på hytter og hotell var skyhøye. Endte opp i Råde og nydelig overnatting hos et vennepar. Videre til Våler dagen derpå – her blir vi til torsdag 🙂

De siste dagene har vært magiske. Jeg har rett og slett logget av. Logget av for å logge på! For helt ærlig; jeg har sjeldent vært så pålogget som nå! Og det er deilig, for meg og alle rundt meg. Du burde prøve!

Samtidig gir påloggethet opplevelser, tanker og ideer jeg vil formidle ut. Fornøyd med at det er slik! At det er gøy med både ferie, trening og blogging. At jeg gjør alt dette fordi det er gøy. For det er nettopp det det er. Så har du svaret, om du er en av de som tenker at det må være utrolig stress og styr å skulle produsere blogginnlegg på blogginnlegg, bilde på bilde.

Men hekkan, jeg har fått trent også! Løper med vogn når det skal soves, eller en god runde på sykkelen mens verden enda sover. Det gir både god treningseffekt og mye skryt. Hva som er viktigst for prestasjonsevnen vites ikke.

Nå venter det meg en heftig intervalløkt! I ettermiddag skal det grilles og bades, vi skal kjøre med vannscooter, båt og få til en god svømmetur i nytt farvann.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *