Drømmeferie!

/Annonse/
I forkant av ferien hadde vi blitt enige om følgende: Vi skal ha det gøy, være sammen og si minst mulig nei. I går tok vi en runde hvor alle fikk fortelle om sin drømmeferie.

B1: Kaptein Sabeltann!
B2: Mikkel Rev!
B3: Pupp!
V1: En gjennomkjøringskonkurranse før Norseman.
V2: Campingliv med gode venner.

Altså, sommeren er mer enn trening for meg – men det hadde vært gull å få sjekket formen, teste utstyr og bygge selvtillit.

Nå ser det ut til at vi klarer å tilfredsstille samtlige ønsker! For TriQuart går av stabelen 28. til 30. juli i Kristiansand, bare steinkast fra det søte campingliv og Dyreparken. Alt som gjenstår er å velge distanse, kjøpe solkrem og finne frem Sabeltannkostymet. Endelig kan triatlon og familieferie gå hånd i hånd – 3 dager i dyreparken, 3 timer triatlon.

Og best av alt; vi skal dele opplevelsen med gode venner. Først sammen på Clarion Hotel Ernst med storbyferie som stikkord, deretter campe på ekte, primitivt vis. Sleng deg med da, dersom du ikke har andre planer siste helga i juli. De 10 første som bruker rabattkoden LARSTRIQ får 25% ved påmelding.

Vi snakkes der!

Her fra fjoråret! En god kompis som fikk en knallopplevelse og siden har forsøkt å lokke meg med.  Foto: Sondre Steen Holvik
Har store planer om å smile hele veien til mål. Foto: Sondre Steen Holvik

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *