Oh shit!

Helt frem til i går kveld var jeg i tvil.
Undrende, skeptisk og redd.
Nå derimot, er jeg helt sikker!

Ikke sikker på hvordan det går, men jeg er sikker på at jeg skal. Sikker på hva jeg vil! Hva vi vil! At jeg tør og skal få det til!

I så måte blir høsten 2017 mer spennende enn aldri før. Jeg går nemlig ned i stilling til kun 40% som fysioterapeut ved LHL-klinikkene Nærland for å drive mer for meg selv. Det fremstår fortsatt litt uvirkelig! Helt sprøtt, egentlig! Og jeg gleder meg stort…
Tenk å ha tid og mulighet til å gjennomføre mange av prosjektene, tankene og drømmene jeg har gått med. Til å kunne produsere materiale av høyere kvalitet, kunne opprettholde dialoger i større grad og kunne påta meg oppdrag og foredrag i normal arbeidstid. Det gir rom for flere møter, flere mailer, men viktigst: Det gir rom for deg!

Selv om jeg går ned i stilling ved LHL-klinikkene Nærland, er det et sted jeg alltid ønsker å ha som grunnmur. Et sted jeg lærer, møter fantastiske historier og mennesker og får utspring for mange av kvalitetene og ønskene mine. Et sted hvor jeg kjenner tilhørighet, får støtte og oppmuntring fra. Et sted og flere pasientgrupper jeg er genuint interessert og glad i. For det er faktisk det dette dreier seg om: Mennesker!

Kunne være med på din reise, dine prosjekter og ditt endringsarbeid! Sammen nå mål og sprenge grenser! Sammen kjenne på mestring, gode følelser og råhet. Endre tankegang og livsførsel. Og om en ser stort på det; jobbe med folkehelsa, opplysningsarbeid og fjernmotivasjon.

Det betyr at begge jobbene mine er relativt like, selv om kanalene, virkemidlene og fremgangsmåten tidvis er ulik.

Nå er jeg rett og slett bare uendelig gira!

Let’s go!

– Lars Z

Slik kjennes det, som et kjempesprang. Et sprang uten kjent nedslagsfelt.
Men jammen er jeg mer enn klar!

PS. Tusen takk LHL-klinikkene Nærland, deg og alle andre for at dere har pushet og oppfordrer meg til å utfordre meg selv slik jeg utfordret dere. Gi et lite pip om du skulle trenge oppfølging, hjelp eller veiledning.

2 kommentarer

  1. Nei så stilig! Gleder meg til å følge med videre på veien 🙂 Lykke til!

    1. Lars Zachariassen

      Hjertelig takk, Helene!

      Kjennes godt og skummelt ut på samme tid 🙂 Tror tiden er inne! Håper i det minste det…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *