På tur med Samsung

/Reklame/

Himmel og hav!

Nå skjer det mye på en gang her… Søndags morgen fant jeg et brev i postkassa; Samsung vil ha meg med på ny tur! Utenfor Europa! Jeg må være på flyplassen innen kl. 14.00 i morgen. Hva som skjer videre vet jeg lite om, men de er fast bestemt på at det er verdt reisen.

Med sist Samsungtur frisk i minnet er jeg mer enn kritisk til markedsføringskompetansen i selskapet! Den gang dro jeg nemlig til London med bare treningsklær i bagasjen, spiste opp all maten deres og trodde øverste leder i konsernet var en avdanket DJ. Du kan lese mer her, så skjønner du at det virket utenkelig med nye sjanser. Men jaggu hadde jeg det fint på tur altså, så om noen på død og liv vil ha meg med på nye sprell – ja, så sier ikke jeg nei 🙂

Slik var det altså sist, da Samsung S8 ble lansert.

Samtidig kan det se ut som den markedsføringsansvarlige har lært fra sist. I det minste får jeg følelsen av at de tenker jeg kan tilpasse meg dresskoden noe bedre. Tydeligere hinting enn dette skal du lete lenge etter. HaHa!

Denne kom altså med et postbud i ettermiddag. I brevet står følgende: Vi liker deg i treningstøy, men denne gang må du gjerne ta med pentøy. For eksempel noe som matcher denne, vår mest eksklusive utgave av Gear S3 Classic.

Nå må jeg faktisk pakke. Og vaske + hurtigtørke undertøy. Stort sett mer trenger jeg kanskje ikke om det venter meg 30 grader og sol. Steike det skal bli deilig! Den jærske sommeren har faktisk ikke gitt meg muligheten til å bli solbrent i sommer. Eneste bakdelen må være at jeg enda ikke har funnet meg noen nye treningsmål i kombinasjon med at Samsung betaler all mat og drikke. Jeg blir sjelden flau og ser raskt sport i en intern overspisingskonkurranse, men noen kilo ekstra er bare godt å varme seg på ut over høsten.

Det blir bonde i byen igjen. Men hvilken by!? Gleder meg til å få bekreftet/avkreftet mine antakelser og fantasier. Du hører fra meg i morgen 🙂

God kveld!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *