Onsdag 30. august

Jeg sov godt i natt. Brukte 4 av mine 5 soveplasser og innser at sjørøverskuta er i ferd med å bli en favoritt. Rester fra et barseltreff ble fortært til frokost før samtlige kranglet om den siste desiliteren med melk. Glemte verken matbokser eller jobbnøkler på vei uten døra, sola skinte og leveringen gikk nærmest knirkefritt. En perfekt morgen!

Begynte natten her…
…og avsluttet den her.

Gøy på jobb! Nye folk, tester og rapporter. Når kokken i tillegg kom med en bestilling makrell i tomat merket Lars, var euforien til å smake på. I det minste helt til jeg smakte på den. For makan til skuffelse! Eldorado er altså ikke det samme som Stabburet. Skuffelsen var stor og latterbrølet til kollegaene høyt. Nå sitter jeg her med svarteper og X antall bokser makrell i tomat til en verdi av 800 kroner!

Til salgs!

Hjem, herlig middagskaos og 2 knuste glass. Deretter ventet dagens høydepunkt: skogstur og utekveldsmat! Mamsen i huset var pågangsdriver. Hun hadde funnet en godt gjemt hinderløype i skogen og så for seg en skikkelig treningsøkt med de små på slep. Slikt blir jeg helt forelska av! Er så rå den dama der. Poppa ut 3 apekatter på rappen og så melder hun seg på Thoughest i Oslo til helga som kommer. Ikke for å vinne, men for en morsom opplevelse, samhold med gode venninner og noe å trene mot. Elsker å se flammen i øynene hennes igjen! At hun gjør noe for seg selv og kan være mer enn bare mamma.

Men fytti; kveldsmat ute er gull! Ekstra stas og smaker ekstra godt. Ekstra stemning med hengekøye og balanseløype. Nå sover de små og vi diskuterer økonomi opp mot en eventuell sushibestilling 🙂 Kaller de ikke onsdag for lillelørdag, da?

Han en fin kveld!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *