Være med meg til Amsterdam?

/Annonse/

Etter at jeg fant et nytt mål for høsten har motivasjonen normalisert seg på et høyt nivå jeg trives med. Det løpes stadig fortere og føttene ser så langt ut til å overleve hardkjøret. Jeg har alltid trivdes godt i løpesko! Det er så enkelt, tidseffektivt og gir god treningseffekt. I tillegg kommer du tett på naturen og får et skikkelig friminutt i hverdagen. Et pusterom, egentid og en real tankeboost. I det minste fungerer mine tanker aller best når jeg løper. Det var blant annet mens jeg løp jeg fikk den ville ideen jeg skal fortelle deg om nå.

For jeg trives best med mennesker rundt meg, og jeg liker å treffe nye folk. Også når jeg trener og konkurrerer. Jeg gleder meg som et lite barn til å oppleve Amsterdam; se byen, spise maten og oppleve den elektriske atmosfæren under Amsterdam Marathon. Men tenk så kult om jeg kunne dele opplevelsen med noen! At vi to reiste sammen, for eksempel. Eller at du tok med deg kjæresten eller en god venn slik at vi ble en skikkelig trio.

La meg si det slik; Mizuno kan mer enn å lage gode sko og løpeklær – de kan også opplevelser. For de er nemlig helt enige med meg, selvsagt bør Amsterdam Marathon være en opplevelse som deles av flere. Derfor gir de bort en helgetur for to, inkludert flybilletter, hotell og startavgift. Du/dere velger selv hvilken distanse som er mest aktuell, for det finnes mer å velge i enn maraton. Både halvmaraton og 8 kilometer er alternativer distanser. Det betyr at reisen blir aktuell for de fleste 🙂

Og skulle du oppfører deg fint er sjansene store for at jeg spanderer middag.
Konkurransen annonseres i morgen og vil vare frem til søndags kveld. Da vil vinnerne trekkes og planleggingen kan begynne. Spent på hvem jeg skal reise med!

Noe du kunne tenkt deg å være med på?
Stay tuned!

Foto: Helen Coffey
Foto: Helen Coffey

1 kommentar

  1. Ja… selvsagt kunne jeg tenkt meg å være med…?? Jeg trene daglig og hiver med med på forskjellige konkurranser…. men vil mer … Triathlon har jeg vært med på, men e også blitt kjempesulten på ultratrail etter Transgrancanaria og Lofoten Arctic triple…jeg bare elsker påløpe i fjell. Så hvis du vil, ta meg med??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *