Må komme meg til Oslo – maraton i morgen!

Fredag!
Med tanke på morgendagens maraton burde jeg kanskje droppa fredagsølen og tilbehørende chips, men tradisjon er tradisjon. Nå får vi en felles time i sofaen før jeg etterhvert må pakke de få tingene jeg trenger og rusle avgårde til toget. Sovekupé mellom Bryne og Oslo er fortsatt det beste i verden.

Av en eller annen grunn er jeg særdeles lite spent på hvordan det blir å løpe mitt første maraton. Kanskje skyldes det at jeg skal holde lavt tempo og bare nyte folkefesten. Været blir også fint og stemninga forhåpentligvis god! Det eneste prestasjonsmålet jeg har er å bli kjent med minimum 5 nye mennesker og være med å bidra til smil, latter og den gode saken jeg løper for. Allerede i kveld går og jogger mange av lungepasientene 3-kilometeren, de fleste med oksygentilførsel – da snakker vi stå-på-vilje og store idrettsøyeblikk.

Jo, forresten! Jeg har et annet mål. Et pakkemål! For første gang på lang tid skal jeg huske tannkosten! Får jeg i tillegg med meg asmta- og allergimedisinene, klærne jeg reiser i samt det jeg skal ha på meg når jeg løper, så så kan dette fort bli helmaks. Hverdagsklærne har jeg få tanker om, men løpskostyme tror jeg er i boks.

Raske briller må selvsagt på, hvilke det blir er jeg mer usikker på! Håpet er å se både snill og rask ut på samme tid, selv om bare den ene er en realitet. Om brillene i tillegg sier; Jeg blir til i morgen formiddag. Skulle vi tatt en restitusjonsøl og skapt merkelige minner sammen, er det helt perfekt! Hvilke er din favoritt?

Alternativ 1
Alternativ 2
Alternativ 3
Alternativ 4

Så må det vel være lov å si etter en nydelig ettermiddag i flott høstvær at; selv om jeg er så heldig å få være med på mange sprell, så kommer jeg til å savne de hjemme!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *