Bryne barnetriatlon

Jeg må fortelle om en gladsak som går av stabelen neste helg!

Vi i Bryne Triatlonklubb skal arrangere barnetriatlon for samtlige barn mellom 2 og 12 år, lørdag 7. oktober. Tanken er å lage et så trivelig arrangement som mulig, med mestringsopplevelser og fellesskap i fokus. Fart og utstyr betyr ingenting, men vi oppfordrer alle til å ta med seg badetruse og et rullende fremkomstmiddel. Distansene er korte, publikumet forhåpentligvis stort og alle medaljene i riktig valør – for neste lørdag er alle vinnere.

Alle barn mellom 2 og 7 år skal sykle og løpe, mens de største fra 8 til 12 år skal få prøve seg i bassenget først. Når medaljen henger rundt halsen kan du få med deg litt mat og drikke, for så å heie de andre frem. Bryne barnetriatlon er gratis, spennende og kjekt! For mer informasjon og påmelding, trykk her.

Etter at barna har vært med på triatlon kan hele familien kose seg under Potetfestivalen på Bryne! Her snakker vi alt fra god mat og gode tilbud, til Gråtassparade, teaterforestilling og tivoli. Jærsk folkefest på sitt beste, altså 🙂 Del gjerne med venner med bopel i området.

Vi snakkes der!

Lars

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *