Nye eventyr, sammen!

For 20 minutter siden gikk en god kamerat av meg og familien hans hjem etter å ha vært her i ettermiddag. Lek, latter, gråt og kveldsmat. Det ble snakk om Norseman, i kveld klokka 20.00 er det nemlig verdenspremiere på filmen frå årets løp. En film som vil gå verden rundt, være motivasjonskilde nummer én for mange hundre triatleter og topic for mang en diskusjon, mang et veddemål. Filmen ser du her.

Kompisen min fikk ikke muligheten til å delta på Norseman i år, valget hans ble ThorXtri – et annet, lignende ekstremtriatlon. Siden den gang har lite skjedd. Minimalt med trening, minimalt med adrenalin og hverdagsrush. Det er fint at ting går i perioder, men når trening er en del av personligheten blir inaktivitet forringende på livskvaliteten. Jeg for min del, var virkelig i svevet. Jeg har aldri løpt så mye som i oppkjøringen mot Amsterdam Maraton. Nå kan det se ut som det går i vasken, for ankelen er fortsatt vond, hoven og blå. Endelig avgjørelse blir tatt førstkommende søndag, løpsdagen.

Uansett hvordan det blir har vi et ønske om å finne et felles mål. Vi har et ønske om å trene sammen! Ja, egentlig være sammen. For sammen er det enklere å presse seg ekstra, sammen øker sjansene for at treningsøkten faktisk blir gjennomført og sammen blir gledene og opplevelsene større. Vi er på jakt et løp, et triatlon – noe fysisk utfordrende å strekke seg etter. I prinsippet trenger det ikke være så ekstremt, så lenge det er noe.

Hva er ditt neste mål? Skriv det som en kommentar, så blir det med ett en realitet!
Alle tips til løp eller konkurranser å delta på mottas med stor takk. Det er på tide å lage en plan for 2018 🙂

10 kommentarer

 1. Torunn Brandvold

  Jeg har egentlig ikke noe konkret mål for 2018 å det stresser meg litt. Trenger litt nye utfordringer kjenner jeg.. Spennende å se hva som blir dine mål. Kanskje jeg finner noe spennende der?! Jeg snuser litt på en marathon, men vet ikke om jeg er helt klar for det. En iromman 70,3 skal jeg gjennomføre, må bare finne en med flat løype så jeg klarer sperretiden!! Lykke til, er veldig motiverende å følge deg!

  1. Lars Zachariassen

   Ingen grunn til å være stressa! Det løser seg alltid, for konkurranser er det nok av 🙂 Men ja, ofte godt å finne motivasjon og tips i andre sine konkurranseplaner!

   Jeg er sikker på at du vil klare å gjennomføre et maraton! Det er jo litt ekstra å være helt på limiten, samtidig så er det viktigst at du kjenner deg komfortabel nok med det. En falt 70,3 – jeg er ikke så vel bevandret. Men jammen er det en fin måte å reise og se verden på! Og finner du ikke en er det kanskje rom for å lage din helt egen i Norge, nå som to andre er borte fra terminlista.

 2. Gry Larsen

  #21før49 ?

  1. Lars Zachariassen

   De fleste blir jo 21 før 50-årene nærmer seg. Men du snakker kanskje om maraton, eller?

   Dæsken så sprek! Hvor mange har du per i dag, og hvor lenge er det til du er 49? 🙂 KULT, uansett!

 3. Beate Jåsund

  Alle 4 løpene til Lysefjordrunning Lysefjorden inn, Lysefjorden rundt, Flørlitrappene opp og Preikestolen maraton i 2018.

  1. Lars Zachariassen

   Det er jammen meg spenstig, Beate!!
   Har du vært med på flere av dem tidligere?

   Jeg vil prøve å få med meg minimum ett av disse uten at jeg er helt sikker på hvilket enda 🙂

   1. Beate Jåsund

    Jeg har deltatt på 3 av løpene, dvs Lysefjorden inn, Flørlitrappene opp og Preikestolen maraton. På Preikestolen maraton ble det bare 4 av 5 runder dette året desverre. Sånn går det når jeg ikke leser reglene sikkelig???Men stiller garantert til start i 2018 og da går eg for 5 runder.

 4. Glenn Tommy

  Jeg løp 10 km i 2016, skal løpe 3-sjøersløpet (21 km) nå i 2017, så kanskje helmaraton i 2018? I tillegg til masse OCR da det er utrolig morro! Northman OCR og Trolljegeren er obligatoriske for oss i Rogaland ?‍♂️

 5. John Nicolaysen

  Etter et uhell med påfølgende løpefravær i 2,5 år er målet å komme tilbake og løpe et maraton på 2.39 før jeg fyller 52… Og å nyte det å kunne løpe igjen!

  1. Lars Zachariassen

   Det må være utrolig deilig å ha muligheten til å løpe igjen! Frihetsfølelsen…

   MEN 2.39!?! Det er jo helt spinnvillt – KULT!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *