NRK, modell og nytt kontor…

Jeg har akkurat fått bekreftet at jeg skal være på live TV i 7 timer, lørdag 11. november! Eller, på TV er kanskje å ta litt i… Jeg skal være ekspertkommentator når NRK sender direkte fra Nordisk Mesterskap i TeamGym (troppsgymnastikk/turn). Gøy! Nevner mer på et annet tidspunkt!

Nå må jeg nemlig øve en runde på catwalk-gangen min. Plutselig blitt modell for en dag ser du, uten at jeg helt vet hva jeg tenker rundt det. Om ikke annet blir jeg en erfaring rikere 🙂 Sist gang jeg gjorde noe lignende var i forbindelse med et tidlig innlegg på bloggen, hvor jeg harselerte litt om skriverier om dagens outfit . Forhåpentligvis får jeg et annet antrekk å vise frem på torsdag!

Og sist men ikke minst! Jeg skal ned å få nøkkelen til mitt nye kontor om 10 minutter. Det blir helrått! Sentralt, stort, fint, åpne flater, gigantiske vinduer, kaffemaskin, sittegrupper, kjekke folk, møterom, felleslunsj – rett og slett drømmestedet å jobbe med drømmen fra. Blir ekstra gira av det!

Så det ble alt for i kveld!
God aften 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *