Gjennomføringskraft!

I dag er jeg i fyr og flamme!

Første dag på nytt kontor. Fytti katta så fint jeg vil få det her. Men kontoret er ikke det eneste som er nytt for dagen. Jeg har også hørt min første podcast! Bestemt meg for at hver dag jeg er på kontoret skal jeg legge meg ned på gulvet, koble av i 5 minutter og så høre 10 minutter på Petter Stordalen. Dæsken for en type – var jeg ikke motivert fra før blir det helt galskap når jeg hører den typen prate. Han sier blant annet at:

Talent er bra, men det er ikke nok i lengden.
Vilje er bra, men det er ikke nok om du skal lykkes.
Hardt arbeid over tid – da snakker vi…

Videre sier han noe som kanskje treffer enda bedre; at det ikke handler om å ha de beste ideene eller det beste produktet – men om gjennomføringskraft! Evnen til å sparke opp dører, ta telefoner, snakke med folk, ta sjanser, prøve og feile – og hele tiden fortsette å bevare troen på seg selv og det en vil. Mye er flaks her i livet, men flaks er også et resultat av hardt arbeid.

Så gira ble jeg at jeg har funnet sted for å holde mitt første foredrag for «almenheten». Tema og tidspunkt vil bli presentert snarlig, men ett av følgende:

– Motivasjon og varig livsstilsendring
– Ha det godt! om tanker og følelser
– Livskvalitet, kontroll på kontrastene
– Trening

Gleder meg til å holde deg oppdatert på både det ene og andre fremover, for nå skjer det mye spennende. Først ut er en hyggelig prat for 400 damer i kveld – forhåpentligvis blir det god stemning!

Som ny i podcastverdenen trenger jeg forøvrig til tips om hva som finnes der ute. Hva som er verdt å høre på osv.

God torsdagskveld!

Om ikke annet så lover jeg gjennomføringskraft!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *