Oppstart 2018-sesongen

Etter en periode med mindre aktivitet og fokus på andre ting var det etter planen klart for oppstart i dag, mot eventyrene som venter i 2018. Grunnet Halloweenoverdose glemte jeg helt å sjekke værforholdene i går kveld, men våknet med en følelse av at dette måtte være en vakker høstdag. Klart, kaldt og skikkelig fint. En rask titt på Facebook under morgenens dobesøk viste derimot at helt andre værguder hadde vært i sving. I dag må du kle deg i dobbelt vanntett! 

 

 

Jeg kom meg i det minste frem. Det kjennes desto bedre å avslutte en treningsøkt om den har vært ekstra hard eller utfordrende. Med vind og piskende regn gikk tankene mot Norseman. Shit, i dag åpnes det for å kjøpe seg lodd og mulighetene til å være med i trekningen av plass til 2018-utgaven. Hjertet hopper over noen slag bare jeg tenker på det. Jeg tror tiden er inne for et nytt familieråd…

Foten er fortsatt vond. Røntgen viste ingen brudd, men det oppleves som samtlige ben i foten er knust. Mulig jeg overdriver litt – at det er følelsene som snakker, men såpass er det at jeg sliter med å gå innendørs uten sko. Det umulig å løpe, vondt å dra til på sykkel og ubehagelig å svømme. Dog var oppstarten satt til 1. november og jeg har plenty av forbedringsmuligheter å fokusere på. Ellipsemaskin skal blant annet prøves skikkelig for å få pulsen opp.

Jeg har sett litt mørkt på å starte oppkjøringen uten å ha temposykkel til å ha på rulla. Den gamle er solgt og det vil nemlig ta en stund før jeg får ny, egendesignet, tempo i hus. Nevnte dette for Spinn.no i går morges – 6 timer senere stod det en splitter ny temposykkel på døra, levert av alle sykkeleksperters far; Torbjørn Selmer. Han tenkte det var greit å ha en midlertidig sykkel før den andre kom. Det er jeg selvsagt helt enig i, om det så oppleves som nærmest i overkant 🙂
Takk for ypperlig service!

Så med ny sykkel i hus til å ha på rulla og ferdigsnikret trenings- og styrkeprogram er planene klare for å bli fin i foten og i virkelig god form! Den gigantiske prikken over i-en denne gang er at jeg skal ha med meg Caroline på en del av øktene. Helt rått å kunne gjøre dette sammen!

God kveld!

1 kommentar

  1. Du ha det godt, Ny sykkel hvert år.. Ikke litt missunlig en gang 😉
    Gi beskjed hvis du trenger selvskap på veien en gang

    lykke til med sesong 2018

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *