En alvorsprat…

De siste 2 døgnene har jeg tynt kroppen til det maksimale ytterpunkt. Klokka er 22.23 lørdags kveld, jeg er ferdig med en 15 timers arbeidsdag og feirer med pizza levert på hotellrommet og en kald øl. Lindmo er på TV, jeg begynner å bli voksen. Åpner innboksen og ser at jeg har fått 76 nye mailer fra folk som ønsker å bli ambassadører for Mizuno. Etterhvert har jeg leste alle, også kommentarene på Facebook… Det er på tide at vi tar en liten alvorsprat!

Dette innlegget er til deg. Du som ønsker å komme i gang med treninga. Dette er til deg som ønsker en ny start. Til deg som ønsker å løpe igjen eller har planer om å melde deg på et halvmaraton til sommeren. Jeg skriver dette innlegget til deg som ønsker et spark bak og tenker at en rolle som Mizunoambassadør er nettopp det.

Du har helt rett! Det ville vært motiverende og et spark bak om du ble ambassadør. Mange nye sko og mengder av treningssko. Det ville gitt deg blod på tann til å brette opp ermene og gi på med nytt mot. Selvsagt ville det det!

Men ikke la Mizuno ha denne makten over deg! Ikke la Mizuno få bestemme om du skal komme i gang med trening og økt aktivitet. Jeg mener det; Ikke la Mizuno være sjef i ditt liv! Jeg skulle så gjerne ønske jeg kunne gi tommel opp til alle, men med 1000 henvendelser gir det deg 1% sjans til å bli ambassadør. Én prosent! Det betyr at det er 99% sjans for at du ikke kommer i gang med det nye livet du prater om…

Ikke vent på Mizuno med å gjøre endringer. Ikke la andre ha makten over når du skal begynne å leve det livet du ønsker å leve. Vær sjef i eget liv! Grip roret og styr skuta dit du ønsker. Ikke vent til mandag. Ikke vent til du har rett utstyr. Vær så snill; vær sjef, ta tak!

Eller velg alternativet; aksepter og forson deg med livet du lever! Det er garantert mer enn bra nok <3

Nå slokner jeg…
– Lars Z

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *