Woooop woop!!

Husker dere at jeg skrev et lenger innlegg om hvor flau og usikker jeg var over å presentere meg som blogger? Du finner det her. Jeg er fortsatt flau og usikker! Ikke like flau som jeg var, men det faller fortsatt ikke naturlig for meg å si at jeg lever av å blogge. Spesielt ikke til voksne, staute mannemenn av en eller annen grunn. Men bare så du vet det, jeg er faktisk stolt. Grisestolt, faktisk! Og ikke bare av blogginga!

For en måneds tid siden bestemte jeg meg for å gjøre noe nytt. Og skummelt! Jeg leide et lokale med plass til 40 mennesker for å holde foredrag om et favoritt-tema. Jeg har holdt mye foredrag, men da har jeg alltid blitt kontaktet og leid inn av andre. Nå måtte jeg blottlegge meg selv, selge meg ut og kreve penger for å åpne snakketøyet. Jeg var utrolig spent på responsen. Målet var å fylle lokalet.

På søndag kunne jeg formidle at foredraget var utsolgt. Utsolgt! Og det er ikke 40 som kommer, men 90! Det lokale hotellet har ikke plass til å huse flere i konferanselokalene – det blir stinn brakke! Responsen på henvisninger tyder på at vi kunne vært langt flere. For å høre på meg! Lille, drømmende meg…
Fytti katta – jeg gleder meg som et lite barn!

Så syyyykt happy! For i mange, mange år har jeg gått med tanker om å gjøre dette. Men det er med tanker som det er med ønsker.  Og det er med tanker og ønsker som det er med det vi vil, eller det vi planlegger – det nytter ikke med mindre vi handler! Ting skjer først når vi gjør noe!

Og har du først gjort, vil du gjøre igjen!

Det er nettopp det jeg skal; gjøre mer! 2018 skal bli så syyykt bra! Det lover jeg meg selv!
På alle plane! For jeg er stolt over mer enn jobben i dag. Du skulle sett da jeg skrudde køyeseng kjøpt brukt på finn.no i går. Uten bruksanvisning og med 17 000 skruer. Når prosjektet stod ferdig bygget foran meg var det vill jubel, dans og gledestårer. Helt rått, og Caroline lettere sjokket. Gi meg et skrujern, sier jeg bare – så skal jeg bygge deg et hus! Jeg fikk til og med sove i egen seng gjennom hele natta!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *