Baller i lufta!

Jeg liker å ha mange baller i lufta!

Når du leser dette innlegget holder jeg foredrag for 90 personer om varig livsstilsendring. Innen utgangen av februar har jeg holdt 11 foredrag til, med svært ulike tema og innhold. På mandag skal jeg til Oslo i et spennende møte, uka etterpå til Kristiansand i samme ærend. Jeg har fire spesielt kjekke artikler å skrive, skal treffe en ny PT-kunde og så skal jeg prøve meg på mitt første joggende businessmøte. I hodet surrer 7 ideer for 2018. Tør jeg sette opp betalte foredrag i storbyene? Gruppetrening? Hvor mye skal jeg trene selv? Det er på tide å bestemme hvilke ideer jeg skal forfølge og ikke. I tillegg skal jeg bruke mye tid på å utforme det spennende ambassadørpdrogrammet til Mizuno. Og på hjemmebane, der er det minst like hektisk!

Jeg får en del henvisninger av omsorgsfulle, snille mennesker som frykter at jeg brenner lyset i begge ender. Som forteller om hvor farlig det er å stresse. Tusen takk for det, jeg setter pris på alle som tar kontakt og vil meg vel 🙂 Sannheten er likevel at jeg trenger å ha disse ballene i lufta, at jeg trives med å sjonglere. Slutter jeg å sjonglere – slutter jeg å smile, i det minste etter en stund. Men jeg er helt avhengig av kontrastene. Og jeg er helt avhengig av å roe ned i blant.

For det skal sies; noen ganger blir det for mange baller i lufta. Da mister jeg all kontroll og leverer ikke på noen plan. Gøy har jeg det heller ikke. Ergo forsøker jeg å sjonglere med et fornuftig antall baller, og sørge for at ballene er fornuftig valgt. Når slutten av desember kommer skal jeg derfor verken være sjonglør, foredragsholder eller annet – da skal det kobles helt ut. Det gjør meg ikke til en toppblogger, men det gjør meg til en type som trives med seg selv.

Og det er for meg viktigere enn alt annet!

– Lars

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *