JulekortVenner

Jeg elsker jula!

Lukta. Roen. Menneskene. Lydene og luktene. Jeg liker hvor tankene går, samholdet og vennligheten. Jeg liker å ha tid til andre, og jeg liker at andre har tid til meg. Samtalene er liksom annerledes i jula enn ellers.

Jeg er overbevist om at det dannes flere nye relasjonene i juletiden enn ellers. For med mer tid og større vennlighet skapes nye vennskap. I juletrekøen, i skiløypa og den nye kjæresten til svogeren. Som både jule- og menneskeelsker fikk jeg derfor en tanke om en koselig adventsaktivitet for å bygge broer oss i mellom.

Du og jeg skal bli JulekortVenner! Du sender et julekort til meg, jeg sender et julekort til deg 🙂
Er ikke det ekstremt hyggelig? Tenk alle historiene og ansiktene huset vil fylles med. Tenk på tersklene som senkes for videre dialog, treff og hygge.

Legg igjen en kommentar på Facebook og send meg adressen din på melding! Selv sender du julekortet til Torval tus veg 12, 4341 Bryne.
Håper på respons og nye vennskap <3

– Lars

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *