Carolines bursdagsgave

Når du har født tre barn på under fire år. Når du har vært verdens beste mor for disse galningene. Når du har vært limet, motivatoren, fredsmegleren og humørsprederen i familien. Når du har vært verdens beste venn, partner og kjæreste så lenge jeg kan huske – da er det på tide å slå på stortromma. Da er det på tide å takke.

Caroline blir 29 år i morgen. Det skal feires, men festen begynte allerede i går. Hun har lenge hatt et ønske om å fornye garderoben, likevel er det kun barna som har fått nye klær. Og slik er det alltid med Caroline; hun setter alle andre høyere. Vil alltid hjelpe, stille opp og bry seg. Med store cravings under graviditeter og en lite mobil kropp har badevekten gitt en pekepinn på hvordan energioverskudd og økt kroppsvekt henger sammen. Det kan være utfordrende å ikke kjenne seg som seg selv. Ikke kjenne seg igjen i seg selv. Men så har du også blitt noe nytt! Noe mer! Og noe enda bedre!

Jeg nyter synet av at du er mamma med alt det innebærer, men jeg elsker også å se deg som deg selv igjen. At du angriper, tar mer initiativ og nå gjennomfører planene og ønskene dine. Jeg elsker å se gnisten i øynene, snerten i steget og høre dine bestemte ord! Det er en råskap, en ydmykhet og en kjærlighet i deg som ingen andre har! Og innholdet i garderobeskapet bør matche dette…

Det var derfor gårsdagen ble som den ble. Jeg hadde planlagt en liten overraskelse for Caroline, i samarbeid med to gode venninner. Hun skulle på julebord kl. 20.00, men takket fort ja til et ekstra mammavors kl. 18.00 da hun ble spurt om det. Ruslende gjennom byen skulle de innom å hente en bluse den ene venninna hadde lagt av i Caroline sin absolutte favorittbutikk; Simone! Her har hun vært innom mang en gang. Siklet, drømt og prøvd i lange tider, men aldri realisert kjøpsdrømmene. Men det var aldri blitt lagt av en bluse og Simone var egentlig stengt…

I det minste for vanlige kunder. For inne i butikklokalet var det rigget til fest! En intim feiring for Caroline med gode venner, champagne, sushi, sjokolade og et gavekort til fritt bruk pålydende alt for mange penger <3

Så fikk hun være prinsesse for en dag, bli dullet med, oppvertet av to personlige shoppere og endelig selv være i fokus. Så fikk hun fylle handleposene til randen og kjenne seg i nærheten av så spesiell hun her.

Gratulerer med dagen, Elskling!

Tusen takk til Simone for stor velvilje og magisk gjennomføring! Utrolig gøy med folk som strekker seg laaaaangt for å møte kundenes ønsker 🙂

2 kommentarer

  1. For ei dame ???

    1. Lars Zachariassen

      Den absolutt beste!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *