I krangel og kjærlighet

/Sponset innlegg/

I går kranglet vi. Sånn skikkelig! Utspringet var ikke utroskap eller andre store forholdsdjevler. Vi kranglet fordi ingen hadde kapasitet til å takle vanlige, små hverdagshumper i veien. En langvarig periode med sykdom, lite søvn og stort press – det skulle lite til før begeret rant over.

En utløsende årsak, og plutselig strømmet det over. Det fosset, faktisk – ingen motstandskraft. Høylytt krangling som gradvis gled over i gråt og unnvikelse. Så ingen ord, bare tydelig kroppsspråk. Den vonde følelsen, klumpen i magen.

Men vi er heldige. Har vært flinke. For forholdet vårt er bygget på det som etterhvert har blitt en solid grunnmur. En grunnmur som tåler humper i veien og det som oppleves som jordskjelv høyt opp på Richters skala. Som i går. Men denne grunnmuren er bygget over lang tid og har måttet rives og bygges på ny flere ganger for å bli slik den er i dag.

Bygget på kjærlighet, tillit og gode samtaler.

Jeg vil at flere skal kjenne på disse gode samtalene. Og jeg vil ha flere gode samtaler, også med mennesker jeg møter for første gang. FuelBox har vært en god greie for meg. For oss. Enkle kort med enkle spørsmål, for å skape større innhold i samtalene. For å skape interesse i hverandre, lære om hverandre og utvide følelsesspekteret for hverandre.

Se hverandre.
Være med hverandre.
Og snakke med hverandre.

Ofte gjør vi ingen av disse tingene, selv om vi er i samme rom. Vi snakker ikke med hverandre, men til hverandre. Om alt annet enn oss selv. Barna, hverdagen og praktiske gjøremål. Da er det er godt med en påminner. En øyeåpner! For hver gang vi åpner øynene for hverandre, snakker sammen – så blomstrer følelsene.

Jeg blir dønn forelska, jeg!

Jeg prøver fortsatt å lære meg å være mer åpen. Snakke mer om følelser. Fortelle hvordan jeg har det uten sterk oppfordring. Men det har blitt enklere og det skjer oftere. Vi kjøpte FuelBox for over to år siden, og noe har skjedd. Med interessen og innholdet i samtalene. Også de samtalene som ikke tar utgangspunkt i et kort fra boksen.

Vi må stille de spørsmålene vi ønsker svar på!

Og ikke bare til kjæresten, kona eller samboeren. Men til vennene våre, kollegaene våre og familiemedlemmene våre. I fjor ga vi bort FuelBox som julegave til alle rundt oss, det slo an!

Kjøp FuelBox til din partner, dine venner eller din familie!
Du får 100 kroner i avslag ved bruk av rabattkoden LarsZ på www.FuelBox.no innen 30. april 2018.
Som partnergave legger jeg personlig ved sexgaranti 🙂

– Lars

Vår boks har den siste tiden stått på kjøkkenbenken. Selv uten å trekke kort gjør det noe med samtalene våre.

5 kommentarer

 1. Jan Aage

  Du er en reser til å skrive Lars. Du klarer virkelig å få lurt følelsene frem i sterke menn? har egentlig aldri lest blogger før. Men du treffer jaggu rett inni der veit du? å takk til frua som lar deg dele dette med oss?

  1. Lars Zachariassen

   Hjertelig takk, Jan Aage!

   Trives bak tastaturet 🙂 Og ja, Caroline er tøff som lar meg få dele… Det koster litt, men betyr enda mer! Håper alt står godt til!

 2. Vera Urban

  Da var 4 stk fuelbox i box ? takk for dere deler alle de viktige tingene

  1. Lars Zachariassen

   Tusen takk, Vera!

   Jeg tror absolutt at det har noe for seg. Naturliggjøre! Ufarliggjøre! Lykke til med boksene, for oss fungerer det veldig godt 🙂 Kan oppleves litt stivt/påtatt første minuttene…

 3. Det er kjekt å givende å lese?? utrolig matnyttig og nødvendig? takk for at du deler så gode og vijtige ting??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *