Avhengig

/Inneholder reklame/

Det begynte som det ofte gjør. Jeg hadde flyttet til et nytt sted, alle de kule gutta i bygda gjorde det. Jeg ble nysgjerrig på hva dette var, de viste meg hvor enkelt det var å få tak i. Kun noen tastetrykk på internett for å få det hjem i postkassa. Ingen risiko.

Jeg sto lenge mot presset. Men en dag etter å ha vært ute med gutta var det gjort. Jeg ga etter. Bestilte på nett og ventet i spenning.

Samme kveld det hadde kommet med posten gikk jeg i garasjen etter at barna var i seng. Åpnet den lille zip-posen med stor møysommelighet og nøt innholdet. Effekten var stor! Se bare hvor rå sykkelen ble med navnet mitt på!

Endelig! Nå var også min sykkel merka på skikkelig vis.

 

Så gikk det som det måtte gå. Jeg ble avhengig. Fullstendig avhengig! Begynte å merke alt. Først temposykkelen før Norseman – det fikk stor betydning for prestasjonen, hvor tankene til enhver tid ble styrt av initialene til de jeg setter høyest. Deretter hjelmene og alt annet utstyr. Godt fornøyd! Men en dag viste det seg at jeg ikke var den eneste som merket i familien. Jeg skulle bare snike til meg litt snop i godteskapet, men det viste seg at…

– I alle dager, vi er da voksne mennesker!
– Hahahaha… Den snopeposen er MIN!
– Slutt å tull, vi er gift – vi skal dele alt…

 

Og tro meg, Caroline hadde merket mer enn snopet sitt. Plutselig var alle eiendelene jeg har oppfattet som felles blitt hennes.

Hadde jeg bare hatt kjennskap til Merka.no i studietiden…
Ting tyder på at jeg har lånt tannkosten hennes for siste gang.
Men altså, det blir jo bare enda mer spennende å bruke deoen og barberhøvelen hennes nå!

Det verste av alt? Barna har blitt smittet! Nå skal de også merke alt. Klær, sko, leker, vegger og kroppsdeler. Om ikke annet er barnehagen strålende fornøyd! Og pappa har sluttet å ta på feil klær på feil barn.

Vi har brukt merkelapper, sportslapper og egendesignede merker fra Merka.no de siste 2 årene. Norges billigste, god kvalitet og en mengde selvvalgte design. Lag dine merker på www.merka.no du også 🙂
Refleks- og sjørøvermerkene er favorittene for øyeblikket!

– Lars

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *