Dette liker hun minst med meg!

/Annonse – Tufte Wear/

Her om dagen gjorde vi noe veldig dumt. Ja, kanskje det teiteste en kan finne på i et parforhold. Og det var hun som startet…

– Hva liker du egentlig minst med meg?
– Hæ?
– Hvis du kunne endre noe ved meg, hva skulle det ha vært?

Argh… Hvorfor gjør hun det!? Jeg skjønner det bare ikke. Her digger jeg 99,7% av dama, så vil hun sette fokus på de 0,3% prosentene som tidvis irriterer meg. Og jeg vet jo, at uansett hva jeg sier, så blir denne minimale prosentandelen blåst opp og mangedoblet.

Tankene går raskt. Jeg har to alternativer:

  1. Den ærlige varianten: Du overreagerer av og til! Også hater jeg når du tror at jeg er sur, uten at jeg egentlig er sur. For da blir jeg sur, også får du rett.
  2. Den koselige kveldsredderen: Du setter alle andre foran deg selv! Du er for snill, for god, gjør for mye hjemme. Prioriter deg selv i helga, dra med jentene på noe – så kan jeg og gutta boys kose oss her hjemme alene.

Jeg velger alternativ 2. Hun kjøper den, og det er jo egentlig sant. Pulsen begynner å senke seg, jeg er fornøyd. Tenker jeg vet hva jeg driver med, at forhold og dialog er noe jeg kan. Så kommer det…

– Lurer du ikke på hva jeg liker minst med deg?

NEI! Æsj… Så det var egentlig der hun ville! Få meg til å si noe om henne, slik at hun fikk sjansen til å fortelle hva hun irriterer seg over ved meg. Utspekulert!

– Egentlig ikke, men fortell da hvis du absolutt må…

 

Det er tydelig at dette er noe hun har tenkt på lenge. Hun er forberedt, har nærmest øvd inn en tirade. Det handler om nakenhet, offentlighet og boxere. Det fremgår at hun kan leve med at jeg sprader rundt i bare undertøyet, også når vi har gjester eller naboen står i døra, men boxershortsene er i hennes øyemål oppbrukt.

– De er ekle, Lars! Stygge, utvaska, hullete og illeluktende. Ikke sexy, nesten uten funksjon og SKIKKELIG EKLE!

Jeg tar det med knusende ro. Det er ikke første gangen vi har boxerpraten, og jeg kan stolt konstatere at hun gradvis har redusert kravene. Dog henger jeg meg opp i det hun sier om funksjon. For de fungerer jo!

– Nei, Lars! De fungerer IKKE! Ballene dine faller jo ut hele tiden! Det er IKKE sexy! Hva om de faller ut når vi har besøk? Dessuten er det null strikk igjen, så de sitter ikke rundt livet ditt men henger langt ned på rumpa. Akkurat slik svigerfar sprader rundt. Andre liker kanskje rumpesprekk, men…

Nabolaget er velkjent med undertegnedes uformelle bekledning. Det har blitt en snakkis, men jeg føler meg både akseptert og inkludert etter at vi flyttet til ny gate. Her er nærmeste nabo innom for å hente sukker til bollebaking.
Hull!

Greit. Det er en realitet at hull og tyngdekraften har gjort sitt til at det er mer enn kirkeklokkene som kimer på Bryne, og direkte behagelig er det jo ikke. Men vet du hvor steike dyrt det er med boxere, eller? Sist jeg kjøpte, i 2012, mener jeg det kostet 199 kroner per stykk. Siden den gang har prisene garantert økt.

– Når du var på var i New York og shoppet undertøy til meg på Victoria Secret. Hvor mye brukte du da? Synes du jeg er sexy i det nye undertøyet?
– 3500 kroner! Sexy? JAA! Verdt hver krone…

 

Jeg liker ikke å bruke penger på meg selv, så jeg sjekker på nettet. Googler Verdens beste boxer. Tufte. Har alltid digga Olaf Tufte. Ringer han, hyggelig fyr. Nå skal vi bli bedre kjent, erobre verden sammen. Og jeg, ja – jeg har fått meg 12 nye boxere og en smørblid kone, i tillegg til økt tillit til Google; for disse boxerne er nettopp verdens beste!

Se hele utvalget eller bestill i nettbutikken her.

Takk, Olaf!
Vi snakkes igjen om ikke lenge 🙂

Vinneren av konkurransen og årsforbruk på magiske Tufteboxere: Lasse Wallin

 

Lars Z

Kult at selveste Olaf Tufte faktisk tar telefonen når du ringer. Ikke la han på med det første heller 🙂
Happy wife – happy life! Så håper jeg det blir en stund til hun spør meg igjen, om det er noe jeg misliker eller ønsker å endre ved henne.
For bestilling og fullt utvalg, trykk her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *