Kone til salgs!

Vi møttes da vi var yngre. Hun skilte seg ut fra mengden!

Det var en spesiell kraft i alt hun gjorde. Bestemt, tydelig og visste hvor hun ville. Slank, mørk og formfull. Sterk og atletisk. Hvordan hun beveget seg. Hun var rett og slett grisefin! Og bunnsolid!

Det var ikke bare å hente henne hjem. Hun var virkelig «hard to get». Det kostet meg tid, krefter og penger – men til slutt ble hun min. Vi to! Etterhvert som vi ble bedre kjent, ble vi også mer forelsket. Hun så hele meg; elsket hele meg. Også svakhetene!

Vi ble et skikkelig radarpar. Tilbrakte all mulig tid sammen. Begynte etterhvert å dele seng og utforsket sammen. Noen mente vi levde i en boble og mistet all kontakt med omverden. Det fikk bare være – det var så fint i bobla. Meg og deg mot verden!

Utfordringene kom, trykket falt. Men vi fant gode verktøy for å holde det rullende. Med hverdagen fulgte svingninger, men vi fant alltid tilbake til hverandre. Slik ble vi også sterkere, for verden er mer enn finværsturer. Det var liksom meg og deg – ferdig med det. Så da jeg fridde og fikk ja, ble ingen overrasket.

Da du ønsket et åpent forhold som inkluderte andre menn, ble jeg derimot skeptisk. Jeg ville i det minste ikke se på! Torbjørn tok deg med på en «runde», Pavel likeså. Når Sondre ville ha deg for seg selv en hel helg i Spania ble det nok. Jeg klarte ikke mer, selv om du har vært den beste dama jeg kunne drømt om.

Dessuten har jeg fått nyss i at du har en søster. Lik deg, men ett år yngre og med litt andre farger! Treffes vi i familiesammensetninger lover jeg å oppføre meg og smile pent. Håper du finner en vinner.

Vipera R Team str. S selges. Pris: 23 900,-
Ta kontakt for mer informasjon.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *