11 år sammen – tidenes gave!

I går hadde vi vært sammen i 11 år.
Jeg er helt seriøst mer forelsket enn noen gang!
Og akkurat det feiret vi med å gi hverandre tidenes jubileumsgave 🙂

Men før vi går over i romantikkens verdens må jeg få lov å skrive noen korte setninger om påsken. I forkant av ferien nevnte jeg noe om forventningspress og om å være meg selv. Gjøre ting på mitt vis. Og påsken, den har virkelig vært på mitt vis. Koblet av, vært ute og sammen med de jeg bryr meg mest om. Fregner, bål, hytter, snø, strand, tur, snue, påskeegg og familie. Eggetrilling, god mat, god drikke, gode venner. Utforske verden med barna, for første gang i år uten kjelerdress. DIGG!

Men nå, altså… Vi har vært sammen i 11 år! Mer enn én tredjedel av livet. Og dama blir bare bedre og bedre. Ikke skjønner jeg hvordan! Èn ting er at hun ser bedre og bedre ut, men det samme gjør samtalene, øyeblikkene og samværet. At vi er heldige? Helt klart! Om det kommer av seg selv og kun er en dans på roser? Absolutt ikke!

I kveld gleder vi oss til de 11 neste årene og feirer med Pepsi Max, bretting av klær og støvsuging. Mer trengst ikke! Den virkelige feiringen er nemlig gaven vi ga hverandre. Om noen uker reiser vi 3 uker til Bali, Indonesia! Der frykter jeg vi kan få det mer enn fint 🙂

Har du vært på Bali? Setter stor pris på om du legger igjen et tips eller to! 🙂

– Lars Z

Er det rart jeg er mer forelsket enn noen gang?!
Foto: Lonely Planet
Foto: Lonely Planet
Foto: Lonely Planet
Foto: Lonely Planet

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *