Vond skje – ingen sex!

Romantiske filmer og TV-serier er proppfulle av koselige kvelder i senga! Morgener også. Jeg ser at de ligger i skje – nyter det. Puster dypt ned i magen, trekker inn hverandres duft. Smiler og koser seg. Morgensex forekommer. Ja, og kveldssex, selvfølgelig. Nevnte jeg at de ligger i skje?

Det ser jo unektelig fint ut, men fy fasan så virkelighetsfjernt. Her i huset vil faktisk begge ligge i skje. Vi drømmer om å få det til, trives i posisjonen. For sannheten er nemlig at vi hater det! Den nederste armen visner jo bort, det blir umenneskelig varmt og klamt. Skjegget stikker og hun nevner noe om dårlig ånde. Innen 90 sekunder begynner boxeren å vokse – «det går an å bare kose, Lars»! Som om jeg liksom kan overstyre naturens krefter…
Fortsetter under.
Så pinte vi oss gjennom 2 minutter i skje den kvelden også. Entrer drømmeland og ser for meg rolig og koselig morgenkos, kanskje våkner jeg til noe helt spesielt i morgen. Men nei, i dag som alle andre dager: Dårligere ånde, sølepytter av brystmelk, dårlig tid og 3 barn i senga.
Så kan skuespillerne på TV bare ha det så godt… For hoppende barnekos i senga en onsdags morgen slår det meste, selv om klokka ikke har slått 06.00.
Sex får det bli en annen gang!
Ligge i skje gir vi opp!
– Lars Z

2 kommentarer

  1. Jeg er en av de som nå elsker skje! ;D Men jeg har alltid hatet det før. :b Haha!

    1. Lars Zachariassen

      Haha! Ja, men altså… Vi er alle forskjellige! Nyt det du, så er jeg bare glad det ikke var vi som endte opp med hverandre 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *