Holmenkollstafetten, Mizuno – #PsyktFokus

/Annonse – Mizuno/

Det startet med et foredrag om mobbing av Silje Marie Strandberg. Det vekket store følelser i meg, hvor jeg skrev et blogginnlegg (les her) om tårer og viktigheten av å bry seg. Siden har jeg hatt et ønske om å gjøre noe. Eller bry meg, om du vil. Nå har jeg funnet den rette arenaen og de riktige folkene. Jeg gleder meg som aldri før til å løpe neste helg.

Holmenkollstafetten! Femte mai. Ett lag. Bestående av 15 kjendiser eller mennesker med tette bånd til, og stort engasjement for psykisk helse.

Silje Marie Strandberg måtte selvsagt med.
Yngvar Andersen
Tommy Steine
Lene Alexandra Øien
Hanne Sørvaag
Lasse Tufte
Vibeke Skofterud
Hans-Erik Dyvik Husby
Hanne Sigbjørnsen
Alexandra Kakurina
Adrian Lund
June Holm
Marianne Sandaker
Mariann Deila Bryn

Det blir TV, avisreportasjer og stor ståhei – alt med et ønske om større åpenhet. Også skal vi løpe da, det blir jo også gøy. Noen med høy hastighet, andre med lav. Alle forhåpentligvis med et smil om munnen.

Mizuno fortjener tidenes takk! Og da tenker jeg egentlig ikke på utstyret de har sponset hele laget med, men på grunn av engasjementet og folkene bak. Snakk om å se lenger en profitt og egen vinning til enhver tid! De kastet seg på så fort ideen var lansert, selv om jeg var ute i alt for dårlig tid og med liten anelse om hvilke kjendiser som ville være med.

Nå skal bare dette vimsehuet finne ut av oppmøtested, etappefordeling og alt det praktiske. Samt koordinere media og managere. Jeg er ikke kjent med noen av delene, men hvor vanskelig kan det være? Haha, vi kjører på og ser hvor det ender…

På kvelden har jeg lovet meg selv å utfordre egne danseferdigheter med Marianne Sandanger og Alexandra Kakurina fra Skal vi danse. Tommy Steine står for Stand-up, Hanne Sigbjørnsen kan tegne portrett og Vibeke Skofterud fortelle skrøner fra OL og VM. Ser for meg at Hanne Sørvaag synger noen strofer fra sin nyutgitte singel og Hans-Erik Dyvik Husby drar en gammel klassiker fra Turboneger-tiden. Lasse Tufte blir utfordret i håndståendekonkurranse og Lene Alexandra, Adrian og Silje Marie finner garantert gode samtaletemaer rundt felles engasjement og interesser. Sist men ikke minst; Yngvar Andersen skal må fortelle om sin reise, for den har påvirket meg i stor grad. Det lukter med andre ord en finfin feiring!

Bilde fra June Holm sin blogg. Hun er klar!
Rabattkode på alt fra Mizuno: LarsZ gir 30% på mizuno.no. Foto: June Holm

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *