På vei til Holmenkollstafetten

/Annonse – Mizuno, Polar/

Seksti løpere, 15 kjendiser, fire lag, én sak. I dag løper Team Mizuno Holmenkollstafetten – ikke for å vinne, men for å vise godt igjen. Trenings- og løpeglede, åpenhet rundt psykisk helse, smil og mestringsopplevelser står på agendaen! Skriver dette på flyet på vei til hovedstaden, med en god følelse i kroppen. Slik håper jeg de 59 andre har det også…

Sjefskoordinator Caroline er hjemme, opptatt av eget hinderløp for dagen. Hun hadde derfor inntatt beastmode sent i går kveld når jeg begynte å pakke til Holmenkollstafetten. Det gleder meg, for makan til innsats på treningsfronten det siste året. Utfordringen er derimot at ingen hjalp undertegnede med pakkinga, og skjortestrykinga famlet jeg meg gjennom på egenhånd. Haha… Det kan nok gå godt! Spørsmålet er bare hva jeg har glemt.

Mizunoambassadørene Ole, Svein Kjetil, Anna, Thea, Tor Olav og Linda har kapteinsroller på tre av lagene. Og godt er det, for det krever litt å holde tunga rett i munnen med så mange folk, utstyr, oppmøtested, etappestart og presse i en annen by enn min egen. Det er helmaks å jobbe i engasjerte team hvor folk tar ansvar, kommer med ideer og tidvis bremser en overentusiastisk Jærbu. Dersom de i tillegg innehar geografiske evner og stedsans utfylles jeg helt ut – da spørs det om ikke til og med jeg finner frem i en storby full av løpsgalne mennesker.

Det er meldt godt vær og jobben er egentlig gjort. Nå skal jeg bare kose meg! Med kjekke folk, gode sponsorer og et ønske om å nå videre ut med #PsyktFokus 🙂 Takk til Mizuno og Polar for sko, klær og pulsklokker til hele gjengen.

Det lukter litt på flyet her nå. Enten en smyger fra en velkledd herremann, eller en full bleie fra poden to hakk lenger frem. Jeg har egenerfaring med begge. Fniser litt! Har glemt solkrem. Og parfyme.

Roser meg selv fordi jeg for første gang på lenge husket å pakke med tannkrem. I dag blir en fin dag!

– Lars

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *