Holmenkollstafetten 2018

/Annonse – Mizuno, Polar/

Vet du hva?
I går var utelukkende en god dag!

Rammene rundt Holmenkollstafetten var optimale, med sol fra skyfri himmel og 20 grader i lufta. Mest spenning var knyttet til deltakerne på de ulike lagene. For mitt vedkommende litt ekstra sommerfugler i magen for #PsyktFokus-laget.

Når det hele nå er over har jeg nesten ikke ord. Folkene jeg har hatt rundt meg i helga er rett og slett hel ved. Ekte mennesker. Genuine, fine folk som ikke bare støtter saken men også engasjerer seg i den. Og ikke nok med det; Jeg har fått venner for livet!

Makan!

Inn til veksling på siste etappe: Hans-Erik er nervøs. Nesten redd. Han har ikke løpt siden han stod på scenen med Turboneger for 9 år siden. Planen er å gå. Rolig. Men så skjer det noe. Folk langs løypa heier han frem: KOM IGJEN, HANK! DU ER SÅ RÅ!! Skrittfrekvensen øker. Plutselig løper han. Armene over hodet, jubler, smiler og ler. Går i mål som en vinner, med ny giv og motivasjon for trening og løping i tiden som kommer. Han vil mer! Flere løp. Ta #PsyktFokus til Bislet Games – Dette er jo så viktig!

Det kalles runners high. Jeg håper han kan suge på karamellen til langt ut i neste uke.

Jeg er happy. Deltakerne er happy. Mizuno er happy.
Happy, happy HAPPY!

Det må feires. Og slikt ble det!

Denne firmareisen og firmafesten vil jeg huske. Og være stolt av. Lenge. Tenk at det er jobben min! Jeg vil også mer…

#PsyktFokus

– Lars Z

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *