Reisefeber

Det er syv dager til vi drar til Bali. Det nærmer seg bassenglek, strand, ny mat og nye opplevelser. Det nærmer seg voksenkvelder med massasje, kveldsdupp i bassenget og et glass vin. Det nærmer seg 3 uker uten nevneverdig fokus på jobb, logistikk, klesvask og rydding. Jeg elsker hverdagen, men nå skal det også bli magisk med et lite avbrekk 🙂

På et vis symboliserer Bali for meg også et gigantisk delmål. Jeg ville drive det som betyr mest for meg, på min måte – og kastet meg på mange vis ut i usikkerheten da jeg sluttet i fast jobb. Det er gøy å forme sin egen hverdag, jobbe med folk på mitt vis. Men det er også krevende, ikke minst i en oppstartsfase. Men samme hvor glad jeg er i mennesker og folkehelse, samme hvor mye jeg brenner for fysisk aktivitet og psykisk helse – det fungerer ikke om familien ikke har tak over hodet, eller situasjonen til de små ikke er trygg. LarsZachariassen AS har vind i seila, jeg er happy og flokken min er happy. Caroline er nesten mer enn happy, og da blir jo jeg mer enn happy. Så HAPPY, altså!

Med sol fra skyfri himmel og over 20 grader i lufta fikk vi spesifikk ferietrening i går. Det viser seg helt nødvendig. For mens barna løp rundt med solfaktor 50 ble pappaen så tomatrød at det nærmest luktet bacon. Billetter og pass er i boks. Solkrem skal hamstres og nye solbriller må på plass. Jeg har nemlig blitt fortalt at det finnes en situasjoner hvor raske treningsbriller ikke er passende. Er det Ray Ban som fortsatt er greia? Og hva med aktiviteter på flyet med tre små barn? Selv kommer jeg til å huske klær, treningsklær, toalettsaker og svømmebriller. Andre tips mottas med stor takk 🙂

SYV DAGER!!

– Lars Z

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *