Motivasjonsboost!

Jeg lærer, blir inspirert og motiveres av andre. Idrettsutøvere, fagpersoner, hverdagsmennesker, barn… Lista er lang! Sannelig er det slik, at når øynene åpnes har jeg litt å lære av alle. Mye å lære, egentlig.

Men vi er forskjellige. Vi motiveres av forskjellige ting, forskjellige mennesker. Og akkurat det er spennende! Jeg skal gjøre en greie i høst og har et stort ønske om et lite bidrag fra deg. På Facebook; legg igjen en film, et bilde, et sitat eller en kort tekst som gjør noe med deg og din motivasjon. Helt uavhengig om det er snakk om idrett, deg som forelder, arbeidstaker eller annet.

Her er mitt bidrag! For tidligere i uka pratet jeg med en gruppe jenter på en barneskole…

– Lars Z

1 kommentar

  1. Rune Stokka

    Motivasjon; hver gang du reiser hjemmefra så må du få et nytt menneske til å smile?
    Når det smiler så smil tilbake ?

    —- dagen ble straks bedre for fler enn deg?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *