Et forhold med hull i…

/Annonse – FuelBox/

Jeg er hodestups forelska! Sånn helt vilt forelska, altså… I kona mi! Og det er ikke fordi hun ser ut som en solbrun gudinne i bikini. Den bonusen tar jeg gjerne, men 3 uker på ferie med tid og fokus på hverandre – det gjør underverker.

Jeg skal ikke klage over hverdagen heller, men vi har vært gjennom mye denne vinteren og våren. Det har vist seg tydelig at mye i livet ligger utenfor egen kontroll, at jeg ikke kan påvirke alt som inntreffer meg selv og de jeg er glad i. Det kan treffe som kraftige, uforutsette bølger for en som allerede higer etter luft. Og om jeg så får oksygen nok selv, kan jeg ikke puste for andre.

Overlevelsesmekanismer slår inn. Parforholdet utarter seg som et kollegaskap for å få jobben gjort. Punktum. Verken mer eller mindre. Ingen overskudd til hverdagsromantikk og hverandre. Og det er faktisk helt greit. For jobben blir gjort.

Den viktigste jobben i verden.

Ingenting fungerer uten vedlikehold over tid. I dag produseres det aller, aller meste, for å gå i stykker. For å sørge for at vi kjøper nye produkter. En sko har en viss holdbarhet før den blir utslitt, så må du ha ny. Slik er det med parforhold også – det kan bli utslitt…

Da jeg var liten og fikk nok et hull i buksa, tok mor meg med til den lokale stoffbutikken for å velge et valgfritt symerke. Det var noe av det kjekkeste jeg visste å få velge symerker, for buksa ble ikke bare lappet og reparert, men den ble betraktelig kulere. Vårt parforhold er lappet igjen mange ganger. Som med buksa er det sjelden at et symerke må dekke et annet, for en godt lappet hull gjør forholdet sterkere.

Finere. Og mer spesielt.

Lappesakene må erstattes.
Med ord. Ærlige samtaler. Oppmerksomhet. Tid. Og fokus.

Felles fokus.

Vi har de siste årene brukt FuelBox for å få gang på samtalene. Ikke bare ved behov, men fordi det er gøy. Fordi det er fint! Å bytte fra kollegafokus til kjærestefokus. Vi har etterhvert blitt så bevisste at den daglige dialogen har endret seg. At vi lapper hullene før de rekker å utarte seg. Men viktigst for oss; Det gir en trygghet, i det minste en følelse av, at vi alltid har flere lapper å tette med enn hull som kan oppstå.

Du får 100 kroner rabatt ved bruk av rabattkoden LarsZ på www.FuelBox.no innen 30. juni.

Hodestups forelska på Bali, altså.
Snart hodestups forelska i Norge.

– Lars Z

FuelBoxen er med til Bali og har blitt brukt flere kvelder. I går hadde vi en skikkelig kjærestedag…
Når to av tre små sov, og den tredje fikk en filmpause midt på dagen utnyttet vi anledningen til voksentid i bassenget…
Frukt er godt, Caroline er digg og alenetid med innhold ubetalelig.
Smask!
Når de små var i seng kom to massasjeterapeuter på døra med bestilling om 60 minutter nytelse. Deretter ble det rolig musikk og ren sofakos, men kun prat som ingrediens. Når føler du deg mest verdsatt? Akkurat nå, egentlig! Når du ser meg, er tilstede, anerkjenner meg og viser med blikk og nærhet at du elsker meg.
Fra kategorien Minefelt: Hva tror du er min største bekymring i vårt forhold? At prevensjonsmiddelet ikke fungerer. Tre er nok!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *