Jeg ansetter! Vil du ha drømmejobben?

Jeg har alltid hatt mange ideer.
Det fleste har vært dårlige.
Noen har vært veldig, veldig dårlige.
Denne ideen er derimot veldig god!

Det tok lang tid før jeg forstod at ikke alle ideer nødvendigvis må settes ut i livet. At ikke alle tanker må gjennomføres. Men skapelsesprosessen er kanskje det nærmeste jeg selv kommer en lang gravididet og påfølgende fødsel. Hormonell ubalanse og store følelser, høyt spenningsnivå og våkenetter. Spedbarnsperioden er utfordrende og tabber gjøres på daglig basis. Men det læres også noe nytt hver eneste dag og det eneste du er redd for er at tiden skal gå for fort.

Per i dag har jeg ikke kapasitet til å følge opp alle tilbud og etterspørsel. Markedet viser tydelig behov for et nytenkende firma, hvor du eller noen du kjenner skal bli ansatt som daglig leder. Vi skal være annerledes, kreative og skapende. Fra starten av vil jeg være med i alle deler av prosessen. Sammen skal vi peile ut kursen, deretter skal du stå ved roret og føre skuta ut i åpent farvann. På sikt er det sjanser for at vi må ha med oss flere matroser. Kanskje til og med mange.

Jeg har et håp om at mine fantastiske lesere har nettverket jeg trenger for å finne riktig person. Kravene i ansettelsesprosessen er skyhøye, men ikke til formell utdannelse eller kilometerlang CV. Begge kan riktignok være en fordel, men langt fra et krav. For meg er det viktigere at du har guts! At du er positiv, god med mennesker og er realistisk eventyrlysten. Jeg må like deg, og du må like meg. Så må du være en god historieforteller – flink til å formidle gjennom tekst, bilde og video. Du trenger ikke selv stå foran kamera, men må ha egenskaper til å forevige gjennom fotoapparatet. I min drømmeverden håper jeg å finne noen som virkelig kan Facebook og eventuelt har drevet med markedsføring på denne kanalen tidligere. Noe salgsvirksomhet vil det bli.

Sulten!
Du må være sulten! Ha lyst til å være med å skape noe stort. Gjennom morsomme arbeidsdager, pågangsmot og gjennomføringskraft!

Den daglige lederen må være fremoverlent og ha egenskaper som humørspreder. Du må se halvfulle glass, ikke halvtomme. Se muligheter, ikke begrensninger! Og du må glede deg over dagen i dag, men se frem til julebordet!

Jeg kan ikke fortelle så mye mer her på weben, men lover hyggelig arbeidsmiljø og felleslunsj, fancy kontor og utstyr, fornuftig lønn og mange «high fives». Alt skjer i hjertet av Bryne!

Blir du gira?
Send meg en mail til kontakt@larszachariassen.no med noe som ligner en søknad og CV. Jeg kan selvsagt utdype mer utover dette dette blogginnlegget hva gjelder innhold og stillingsbeskrivelse. Slår du til med en introduksjonsvideo får du en stor stjerne i boka!

Kom du på en aktuell kandidat blir jeg også superhappy for ethvert tips!

– Lars Z

3 kommentarer

  1. Hei følger bloggen din?? har eit kjempe tips til stillingsannonsen din. Kontakt morten malmin. Han drev hypnocare på Nærbø. Han har hypnoterapi og coach utdannelse og mye sjølvironi? fantastisk personlighet og skikkelig gutts? Håper du vurderer han vertfall.

  2. Eva Tolaas

    Fantastisk annonse?☺?☺

  3. Solveig Fridheim Torp

    U.N.I.K.T.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *