10 mest leste innlegg i 2018

Jeg elsker jula!
Og jeg elsker hva den har gjort med meg.

Om ikke alt er tilbake til normalen, så er det ikke langt fra. Jeg har begynt å glede meg til alt som venter i 2019, de kreative tankene har virkelig begynt å melde seg og overskuddet nærmer seg gamle høyder. 2018 – mitt første år med egen bedrift. Det har vært innholdsrikt, lærerikt, utfordrende og fint. Men aller mest kjekt!

Romjula gir tid til ettertanke. Alt jeg har opplevd, alt jeg har gjort og alt jeg vil få til i tiden som kommer. Det fine med bloggen er at det blir en form for dagbok. Mine 10 mest leste innlegg gir derfor et lite inntrykk av alt som har skjedd.

1. Døden – alt for mange gode mennesker, for unge mennesker, unike mennesker – har gått fra meg og oss i 2018. Det er vondt. Skremmende. Trist. Og ufattelig. Mine tanker rundt temaet skrevet i sommer HER.

2. #Psykt Fokus – et tøft møte med meg selv i døra gjennom min egen sønn. Et ønske om å skape mer åpenhet rundt psykiske sykdom. Det ble stor oppslutning og mediedekning, mange personlige mailer. Kampen er bare så vidt i gang. Les saken HER.

3. Tips til livsstilsendring – et innlegg med 14 av mine beste tips til å starte og gjennomføre en livsstilsendring. Delt av Helsedirektoratet og Frisklivssentraler. Kanskje passende dersom du har satt deg nyttårsforsetter? Kan leses HER.

4. Kone til salgs – en hyllest til kona, som etterhvert var utro. Måtte rett og slett kvitte meg med hun! Leses HER.

5. Nedlatende treningsdrittsekker – det mest leste innlegget. Om da jeg ga beskjed til to yngre menn på et fly som pratet nedlatende om medmennesker på treningssenteret sitt. Resultert i store endringer i treningsbransjen 🙂 Les innlegget HER.

6. Jeg ansetter – vil du ha drømmejobben? En annerledes jobbannonse på et tidspunkt hvor jeg hadde store planer. En prosess som innebar nærmere 300 søknader, 13 jobbintervju og en plan som ble endret i siste sekund. Glad jeg landet på sistnevnte, lei meg for de 13 jeg ga falske forhåpninger til. Les jobbannonser HER.

7. 12 ukers løpeprogram, nivå 1 og 2 – gratis treningsprogram i to nivåer. Brukt av betydelig flere en jeg våget å drømme om! Sjekk ut HER om du skulle være interessert.

8. Mobbing – Etter å ha vært på et foredrag om mobbing og utestenging gikk jeg helt i dørken. Det må vel være noe vi som voksne kan gjøre? Les HER.

9. Hånden på låret – om flyskrekk og et følelsesladet, non-verbalt møte med en medpassasjer. Kan leses HER.

10. Burde skjønt det for lenge siden… Det siste halve året har jeg tatt på meg for mye. Gradvis mistet gleden, overskuddet – før jul var det helt på grensa. Jeg følte meg utbrent. Tung i kroppen, tung i hodet. Les alt HER.

Rett utenfor topp 10: #1MILLIONSKRITT – det ble til slutt hundretalls millioner, og DOBBEL DOBBELSENG – livet med 3 kids og lite søvn resulterte i tidenes største seng.

Tusen takk for året som har vært! Tusen takk for all tilbakemeldinger, tomler opp, kommentarer og delinger. For meg og min lille bedrift utgjør det den store forskjellen – det er slik budskapet når ut 🙂

– Lars Z

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *