Modelloppdrag og innblikk i arbeidshverdagen

Det er morsomt og spennende om dagen! Jeg har det gøy og opplever at jeg er med på mye viktig – som forhåpentligvis gir store ringvirkninger for folkehelsen på sikt. Men med min gullfisk-hukommelse er jeg redd for at mange av opplevelsene og menneskemøtene vil glemmes. Derfor har jeg bestemt meg for å dele mer av hverdagen. Du får et innblikk i mine dager, jeg får en form for dagbok å se tilbake i.

Jeg trives godt utenfor komfortsonen. Å være modell for en av de største aktørene i klesbransjen var definitivt utenfor. Rart og annerledes. Men morsomt og lærerikt! Mandag var jeg med på et photoshoot som avdekket at det finnes betydelig mer profesjonelle og fotogene modeller enn meg. Men trolig få andre som ler mer med fotografen på slep =P De få blinkskuddene kommer på Instagram de kommende ukene…

Fotografen: FOR SISTE GANG! ÅPNE ØYA, INN MED TUNGA, FREM MED BRYSTET OG BARE VÆR NATURLIG!
Jeg: Sånn?!?

Tirsdag holdt jeg et foredrag om trening, motivasjon og livsstilsendring for et treningssenter i Malvik. En plass med mektig natur; sjø, fjell og boltreplass! Bodde på gården til arrangøren, sov i et koselig stabbur og spiste søndagsmiddag av beste sort i vertshuset. Treningssenteret var innredet i en låve, men det som må være Norges fineste tredemølle-utsikt. Etter foredraget satt jeg igjen i 2 timer med flere av tilhørerne. Det er mektig når ukjente åpner opp om utfordringer i livet, enten det er følgeplager av kreft, store tapsopplevelser eller vanskelige relasjoner til nær familie. Såre tema, men påfyll av beste sort for meg. Vise forståelse, utfordre med spørsmål, legge en slagplan og komme med enkle råd. Kanskje kan en tur til Malvik bli avgjørende for livsførselen til opptil flere?

Sovesofaen i dette stabburet er til å anbefale! Hyppig brukt av Pilgrimmer, som siste overnattingssted før Nidarosdomen.

For to år siden ringte jeg et selskap som har utarbeidet Nordens største øvelsesbank for trening, fysisk aktivitet og rehabilitering. Jeg mente det måtte være muligheter for å være enda mer proaktiv, legge til rette for mer aktivitet og gi enda bedre råd for bevegelse. Ting tar av og til tid, men du vet hvordan det er med de som venter på noe godt… I dag, onsdag, ferdigstilles mye av det som på sikt skal bli en revolusjon for eldreomsorgen! Håpet, troen og målet er å få flere eldre på institusjon i bevegelse. Sterkere, stødigere, mer selvhjulpne – gladere og større fellesskap.  Gleder meg stort til dette får fotfeste i kommunene, på sykehjem og eldresenter.

Foreldresamtale kl. 15.00!

I morgen, torsdag, skal jeg trene med en person som har store mål og ønsker om endring. Uansett vær og vind gir få ting enn bedre start på dagen! Deretter to møter hvor jeg er konsulent og rådgiver i forbindelse med strategi- og konseptutvikling, sosiale medier, markedsføring og kursing av ansatte. Avslutter dagen tidlig med å ferdigstille en sak om Marit Bjørgen og meg til media, før det blir tidlig henting i barnehagen.

Før jeg tar helg på fredag skal det svares på mailer og alle kommentarer i sosiale medier. Må huske å bestille neste ukes reise til Kristiansand og Oslo, samt lage en plan for uka som kommer. Deretter er det helg!

På min viktigste arena, hjemme, har ting sjelden vært bedre. Friheten med å være min egen sjef har jeg tidligere ikke brukt – nå er det annerledes. Dessuten er vi friske og sover sånn noenlunde på nettene. Ser frem til lang påskeferie og snart kjærestetur til Barcelona!

Så var det forresten den terrassen som skulle ferdigstilles og gjerdet som skulle settes opp. Der har jeg litt å gå på, haha! Men søren heller, det er umulig å være i forkant på alt…

– Lars Z

Gammelt bilde! Men ytre motivasjon trengs enten det skal skrus IKEA eller snekres terrasse…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *