Nok kropp!

Påsken er over, samvittigheten gnager og sommeren står for tur. Kanskje hentes badevekta frem – magen studeres. Det snakkes om sommerkropp i media; Slik går du ned 10 kilo før sommerferien, og Bli kvitt magefettet på 12 uker. Enkelte gir beskjed og heier frem helårskroppen. Men helårskroppen er også kropp!

Kan vi stoppe opp og drite i kropp, om så for bare noen dager!? Kan mat være mat og trening være trening, uten at det skal handle om å forme utseende? Kosthold og bevegelse er ytterst viktig, men først og fremst for helsa, humøret og funksjonen. 

Med kort tidshorisonten og drastiske tiltak for å oppnå trivselsvekt og drømmekroppen er sjansene store for å mislykkes. Små steg – stor endring! Ikke ha for dårlig tid, gjør endringer du kan trives med og som du vet at vil fungere over lang tid. I 10 år. 20 år. Resten av livet!

Jeg ville bare titte innom og si at livet er mer enn kropp! At det kommer en tid etter sommerferien. Og at de aller fleste, om ikke alle, rundt deg er mest opptatt av hvem du er, hva du gjør og hvordan du bruker kroppen din – ikke hvordan den ser ut. Kanskje ville det gjort godt å tenke på samme viset selv 🙂

Mine beste tips for å komme i gang eller fortsette å trene har jeg samlet HER.

En pekefinger verdig, dette! Lite kropp i fokus her, men trening, helse og livskvalitet står i høysetet. Selv etter fylte 90.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *